2018-02-06 11:15Nyheter

Drakanjang - en välgörenhetsauktion för Maskrosbarn

null

Svävandes mellan kristallkronorna på Berns Asiatiska har gäster kunnat se den 22 meter långa draken, Drakanjang. Nu är Drakanjang redo att flyga vidare på nya äventyr så därför har Berns valt att auktionera ut draken till högstbjudande. Den som vinner auktionen får ta med sig nio vänner till prisbelönta Berns Asiatiska för äta deras nya avsmakningsmeny (värde 8 450 kr). Alla pengar kommer oavkortat att gå till Maskrosbarn. Draken är perfekt till;

- Det kinesiska nyåret som firas fredagen den 16 februari
- Dekoration till bröllop, födelsedagskalas
- liva upp kontoret eller skolmiljön med
- Ge bort till någon som samlar på drakar

Pengarna går oavkortat till Maskrosbarns påverkansarbete och direktstöd till ungdomar som växer upp med föräldrar som har ett missbruk eller psykisk ohälsa.  

Till auktionen 


Om Maskrosbarn

Maskrosbarn är en ideell och rikstäckande barnrättsorganisation som arbetar för att alla barn ska ges förutsättningar att växa upp till att bli välmående individer, utan negativa konsekvenser av sin uppväxt. Vi arbetar aktivt för att ge barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk förutsättningar att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid.  Vi hjälper årligen hundratals barn genom våra åtta stödprogram, som de kan söka själva eller få beviljade genom socialtjänsten. Vidare har vi chansen att påverka ytterligare 10 000-tals människor genom våra föreläsningar och utbildningarna samt i direkta möten med beslutsfattare. Maskrosbarn har bl.a. mottagit utmärkelser så som F säkerhetsnålen, Bris priset. Svenska hjältar och år 2014 blev Maskrosbarn diplomerade av FN för sitt arbete med mänskliga rättigheter. Maskrosbarn grundades 2005 av Therése Eriksson och Denise Madsen.