2013-06-19 08:38Nyheter

Maskrosbarn i samarbete med Salong Betong, Reebok Classic och Stadium

null

Den erkända tatueringsstudion Salong Betong lanserade i början av året sin designtolkning av den ikoniska skon Reebok Classic Leather i en limiterad upplaga som omedelbart sålde slut. Nu går Salong Betong och Reebok samman med organisationen Maskrosbarn och tar fram fler skor i syfte att bidra till organisationens arbete med att uppmärksamma och stötta maskrosbarn runt om i Sverige. Från och med mitten av juni 2013 kommer den eftertraktade Reebok Classic Leather designad av Salong Betong finnas tillgänglig via Stadium – en unik chans för dig som suktade efter skon när den lanserades men som knappt hann blinka innan den var slutsåld!


- Att göra detta tillsammans med Maskrosbarn kändes självklart för oss då det ligger oss nära hjärtat. Har vi en chans att hjälpa ungdomar som befinner sig i en utsatt situation så vill vi göra det. Genom att samarbeta med Stadium kan vi göra skon tillgänglig för fler och nå ut med Maskrosbarns budskap runt om i Sverige, säger Danne Eriksson på Salong Betong.


Till lanseringen på Stadium SERGEL har Salong Betong designat en T-shirt med Maskrosbarnmotiv som den som köper ett par skor kommer att få. T-shirten kommer även att säljas separat på www.shop.salongbetong.com och vinsten går oavkortat till Maskrosbarns verksamhet.


Cirkapris: Skor: 1 000 kr. T-shirt: 200 kr


”Vi hoppas att vår resa kan inspirera dig att våga följa dina drömmar. Allt är möjligt – endast Du sätter gränserna!”- Therese Eriksson och Denise Madsen, grundare av Maskrosbarn


Om Maskrosbarn

Maskrosbarn är en ideell och rikstäckande barnrättsorganisation som arbetar för att alla barn ska ges förutsättningar att växa upp till att bli välmående individer, utan negativa konsekvenser av sin uppväxt. Vi arbetar aktivt för att ge barn som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk förutsättningar att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid.  Vi hjälper årligen hundratals barn genom våra åtta stödprogram, som de kan söka själva eller få beviljade genom socialtjänsten. Vidare har vi chansen att påverka ytterligare 10 000-tals människor genom våra föreläsningar och utbildningarna samt i direkta möten med beslutsfattare. Maskrosbarn har bl.a. mottagit utmärkelser så som F säkerhetsnålen, Bris priset. Svenska hjältar och år 2014 blev Maskrosbarn diplomerade av FN för sitt arbete med mänskliga rättigheter. Maskrosbarn grundades 2005 av Therése Eriksson och Denise Madsen.